За FruFarm

images

За силата на плодовете

Ние от FruFarm познаваме силата на плодовете и искаме да я споделим с вас. Ето защо присъствието на плодовете в деня ви е толкова важно:

Плодов ефект върху здравето

Всички знаем колко важно е за правилното хранене да консумираме плодове. Чрез плодовете ние си набавяме ценни хранителни вещества, витамини и микроелементи, както и фибри. Фибрите са важни и ни помагат в борбата с наднорменото тегло, високото кръвно налягане, както и други фактори допринасящи за сърдечни заболявания. Ето защо фибрите са толкова важни в хранителния ни режим и затова са част и от соковете на FruFarm.

Гориво за мозъка

Плодовете са незаменимо и изключително ценно гориво за мозъка – те са важни за подобряването и стимулирането на мозъчните процеси свързани с паметта, концентрацията и вниманието.

Слънчева батерия в кен

Плодовете носят енергията на Слънцето и прясната вода, която събират в себе си докато растат. Плодовете са най-естествената храна за човека, най-лесно смилаемата и усвоима. Ако имате нужда от енергия – най-добрият избор е плод – така засищате и жаждата си и нуждата да се подкрепите. Ние от FruFarm сме се погрижили да имате най-добрия, здравословен и удобен начин за вас – соковете ни са естествени, със запазени фибри и без консерванти и са достъпни целогодишно, през всеки сезон.

Плодове и за децата

И понеже от FruFarm знаем, че плодовете са изключително важни и за децата, ние направихме нашите сокове без консерванти и без газировка, което ги  много подходящи за консумация от деца.

Плод за спорт

По време на спорт губим течности и е много важно да възстановим загубата. Но освен течности имаме нужда и от енергия за една качествена тренировка. Е, няма по-добър начин от плодовите сокове на FruFarm – набавяте загубените течности и се зареждате с енергия.

Плодова красота

И не на последно място – плодовете са източник на красота. Ние от FruFarm вярваме, че човек е красив, когато е здрав. Добрият хранителен режим, включващ много плодове ни прави здрави, а когато сме здрави – ние сме красиви. За здравата кожа е много важна консумацията на плодови фибри и антиоксиданти – те дават еластичност и свеж вид.

Технологията

Тайната на соковете на FruFarm се крие в уникалната технология на производство, която запазва ценните фибри в плода и ето защо нашите сокове са с цели парченца плод,

Pineapple (1)